VIK efterlyser hjælpere

0 Comments

HJÆLP til bingo

 

VIK har igennem rigtig mange år stillet hjælpere til rådighed i forbindelse med afholdelse af Bingo i Haderslev. Som kompensation for at hjælpe, modtager VIK en ikke ubetydlig indtægt, som er med til at holde foreningen med en sund driftsøkonomi.

 

Ved flere lejligheder har vi efterspurgt hjælpere, da vi mangler hjælpere til at løfte opgaven. Lige nu bliver der trukket store veksler på få hjælpere – hjælpere, der desværre er nået et punkt, hvor den indsats de skal ligge er blevet uoverskuelig.

 

Helt konkret mangler vi p.t. fem hjælpere til Bingo. Om torsdagen mangler vi én sælger. Om søndagen mangler vi tre sælgere og én kasserer.

 

Derfor står VIK nu i en situation, hvor vi hurtigt har behov for få flere hjælpere ind til bingoopgaven, da det ellers vil kunne få økonomiske konsekvenser (nedskæring på udgiftniveau) for foreningen.

 

Vi vil derfor appellere til dig om hjælp til at løse opgaven. Det behøver ikke være lige præcis dig, der kan hjælpe VIK. Måske du kender en, der vil hjælpe og få nogle hyggelige timer i en vagtplanturnus.

 

For yderligere oplysninger om opgaven, kan du kontakte Charlotte Clausen, der er bingoansvarlige i VIK’s bestyrelsen på sup2.vik@gmail.com eller Dora, der koordinere vedr. bingo i Haderslev – Dora træffes på 60693460.

 

Venlig hilsen

Vojens Ishockey Klub

Bestyrelsen